Trening, trening, trening

Ser bloggen trenger litt innkjøring!

Iværtfall, vi har slit en del med lydighetsmotivasjonen i det siste, lilleville er ukonsentrert og lar seg lett forstyrre – jiiz. Lille valpen min som hadde stålfokus, hvor ble den av?

Vi hadde en gang i tiden en fri ved fot med engasjement, den er totalt borte, hvor og når det skjedde – hvem vet. Men jeg prøver å gjøre det enkelt og og moro.

Idag var vi på trening på snefugl – og det var motiverende, vi var bare 2 stk, så vi fikk trent uten forstyrrelser og det trengte vi virkelig nå.

Rygg i front: Rygget mellom to bokser – den tok hun kjapt! Men belønningen ble litt feil fra min siden noen ganger – MÅ huske og kaste belønningen mellom fremføttene neste gang.

Avstandskommandering (sitt/dekk): Fokuserte i all hovedsak på oppsitt – og de ble bedre! Hun skal ha låste bakbein og en bevegelse opp. Vi trente også på «halvveis bamse», slik at hun lettere skal forstå bevegelsesmønsteret. Uten forstyrrelser ville hun også ha leke, og med leke er engasjementet større og bevegelsene hurtigere.

Fot: Største hat-øvelsen for tiden. Men vi fikk til noen små repetisjoner med engasjement der vi droppet holdt på starten, og dreit rett og slett i posisjon.

Rundt kone: Skjønte ikke helt den i dag 😛

Frem og stå (på target): God forståelse for target, og stå. Må bare trene farten og generalisering.

Første forsøk på fellesdekk gikk ca slik! :

20160322_221303.jpg

Kjempefornøyd»

Jeg har også funnet ut av hun begynner å blir en pyrre, eller hormonell…? Hun synes nemlig det er døll med mange repetisjoner for tiden… Men hun har jo tross alt ikke fått løpetid enda, så litt krøll og valp er det vell lov å være.

 

Ellers prøver vi oss på slalåm. Vi har kommet opp på 4 pinner med henne på høyre hånd. Prøver å få henne på venstre hånd – skjønneringentingda, sier lilleville. Har også prøvd 6 pinner, da tar hun 4 pinner og sier igjen – skjønneringentingda.

Prosject to be continued!

 

 

Legg igjen en kommentar